Ambachtelijk werk Ambacht en passie zijn twee sleutel begrippen die wij vertalen naar kwaliteit.
Helder advies Met onze ruime ervaring en kennis staan wij u graag te woord voor een goed en persoonlijk advies.
Houtrot behandeling

Houtrot behandeling

Bij onderhoud aan houten delen van uw woning kunt u stuiten op houtrot. Ook dan bent u bij Tommy Manders Schilderwerken aan het juiste adres. In veel gevallen kunt u door tijdige houtrot behandeling erger voorkomen. Het toepassen van de juiste behandeling is niet alleen duurzaam, u kunt daarmee kosten besparen. Vanzelfsprekend wordt ook hierbij uitsluitend gewerkt met de beste materialen en gediplomeerde vakmensen.
Inspectie van het houtwerk is nodig om kritieke punten tijdig te signaleren. Het is verstandig om dat elk voor- en najaar te (laten) doen. Let daarbij vooral op onderhoudsgevoelige plekken, zoals overgangen tussen liggend en staand houtwerk, onderkanten van hout en multiplex, houtverbindingen, omtrekspeling van ramen en deuren (2 à 3 mm.) en de glasafdichting. Schilderwerk is hoognodig aan onderhoud toe als de verf poedert, onvoldoende hecht of als de verf barsten heeft tot de ondergrond. Twijfelt u of onderhoud en/of behandeling van houtrot nodig is? Neem dan contact op met Tommy Manders Schilderwerken.
front-schilderGeen zorgen om houtrot dankzij ons onderhouds plan!
Tip: Tommy Manders Schilderwerken heeft een goede samenwerking met aannemers, zodat (gedeeltelijke) vervanging van houten delen snel en vakkundig wordt geregeld!

Inspectie van houtwerk

Inspectie van het houtwerk is nodig om kritieke punten tijdig te signaleren. Het is verstandig om dat elk voor- en najaar te (laten) doen. Let daarbij vooral op onderhoudsgevoelige plekken, zoals overgangen tussen liggend en staand houtwerk, onderkanten van hout en multiplex, houtverbindingen, omtrekspeling van ramen en deuren (2 à 3 mm.) en de glasafdichting. Schilderwerk is hoognodig aan onderhoud toe als de verf poedert, onvoldoende hecht of als de verf barsten heeft tot de ondergrond. Twijfelt u of onderhoud en/of houtrot behandeling nodig is? Neem dan contact op met Tommy Manders Schilderwerken.
Tip: Tommy Manders Schilderwerken heeft een goede samenwerking met aannemers, zodat (gedeeltelijke) vervanging van houten delen snel en vakkundig wordt geregeld!
Zoekt u een vakman die ‘afspraak is afspraak’ ook echt waarmaakt? Neem voor advies en een vrijblijvende offerte contact op, de eerste stap naar een afspraak.